Monday, June 17, 2013

Instagram -skaba

Täytyy myöntää, että elämä hymyilee! Voittoahan meidän tiimimme lähti hakemaan ja sieltä se tuli. Ansaitusti! Kaiken lisäksi meitsistä tuli lauantaina rouva ja istun tällä hetkellä Helsinki-Vantaalla lähdössä kuukauden häämatkalle Balille ja Singaporeen. Not bad! 


No mutta palataan hetkeksi kisan tunnelmiin. Lähdimme kisaan aika ensi kertalaisina Instagramin suhteen, mutta avoimin mielin ja erittäin uteliaina. Voisin jopa sanoa, että suunnitteluvaiheessa emme vielä tienneet Instagramista paljoakaan. 



Kisan tiimellyksessä selvittelytyöllä oli suuri rooli. Löysimme muutamia eri sovelluksia, joita käytimme hyväksi. Voittoon johtanut Instaliken käyttö oli paras löytö. Instalikessä kävimme seuraamassa muita käyttäjiä ja keräsimme crediittejä, joita käytimme oman kuvamme tykkäyksiin. Hei kaikkea sitä keksitäänkin! Loppuvaiheessa Instalike sulki meidän tilimme jostain hämärästä syystä. Kenties olimme keränneet jo liikaa tykkäyksiä ;)


Lisäksi ostimme  sallitulla 10 dollarilla tykkäyksiä, joita tuli 1100 kpl. 


Kisan puolivälissä päätimme poistaa tililtämme kuvia, ettei tykkäykset jakautuisi niin moneen kuvaan. Tämä taisi olla hyvinkin ratkaiseva päätös. 

Hastageja käytettiin myös paljon ja alkuvaiheessa luulimme, että niillä saamme paljon tykkäyksiä. Tulihan niitä muutama, mutta totesimme että ilman Instalikeä tai muita sovelluksia, ei voittoa tule.

Käytimme google + kommunikointiin ja jaoimme vuorot, jolloin jokaisella oli vastuu kerätä paljon tykkäyksiä. Kommunikointi toimi todella hyvin ja tiimihenki oli ja on vieläkin ihan katossa. Mistä näitä mahtavia tyyppejä löytyy? :)

Nyt pitää juosta koneeseen. Jos heräsi jotain kysyttävää, niin vastaan heti, kun ehdin loman kiireiltä. ;)

Niin ja tässä vielä linkki meidän kuvaan. Tykkäyksiä tuli 8414 (ihan sikana).


1 comment: